Ballina KULTURË Tiranë, nami te sheshi ”Skënderbej”

Tiranë, nami te sheshi ”Skënderbej”

Sot ka nisur “Nata e Bardhë” te sheshi “Skëndërbej. Atmosfera është shumë e elektrizuar mes dritave dhe muzikës.

Shumë këngëtarë të njohur performuan si diva Aurela Gaçe, Elhaida Dani, Vesa Luma, Erik Lloshi e shumë të tjerë.

Duket që numri i pjesëmarrësve në këtë koncert është shumë i lartë dhe sheshi është mbipopulluar.

Kjo natë nën prezantimin e modeles Rashel Kolanecit duket se do të zbardhet vërtetë.