Ballina Aktualitet Tiranë, minatorët protestë te Kryeministria

Tiranë, minatorët protestë te Kryeministria

Disa minatorë së bashku me disa anëtarë të sindikatës  janë mbledhur sot në një protestë para godinës së Kryeministrisë.

Minatorët dhe sindikatat mbrojtëse i kanë lënë afat qeverisë deri me 22 shkurt, e në të kundërt kanë kërcënuar me grevë urie nëse nuk do të merren në konsideratë kërkesat e tyre për miratimin e statusit.

“Futemi në grevë urie po nuk u miratua statusi. Do të futemi në grevë urie më datë 22 shkurt. Kemi 12 vjet që kërkojmë statusin,” – u shprehën ata.