Tiranë, kryeministri Rama zbulon kategoritë e studentëve që përfitojnë bursa

16

Pas vendimit të qeverisë për studentët të përmbledhura në Paktin për Universitetin, kryeministri Edi Rama ka ndarë një tjetër postim në Instagram ku zbulon kategoritë e studentëve që përfitojnë bursa dhe përgjysmime tarifash.

“Financim 100% të tarifës +bursë 10.000 lekë në muaj për:

-Studentët e familjeve në ndihmë ekonomike

-Të verbërit, studentët paraplegjikë e tetraplegjikë

-Studentët me notë mesatare mbi 9, në çdo program studimi

-Përgjysmim me 50 % të tarifës së regjistrimit për gjithë studentët,” – shkruan Kryeministri.