Tiranë, kryeministri Rama: Pakoja e Vitit të Ri, 50 dollarë për pensionistët

19

Kryeministri Edi Rama i është larguar disi temës së protestës së studentëve për të folur për një tjetër çështje me rëndësi.

Ashtu siç ishte paralajmëruar më herët, Rama shkruan se qeveria vendosi për pakon e Vitit të Ri për pensionistët 50 dollarë dhe çekun e bebeve të 2019, 400 dollarë fëmija i parë, 800 i dyti dhe 1200 dollarë i treti.

“Qeveria vendosi për pakon e Vitit të Ri për pensionistët (50USD) dhe çekun e bebeve të 2019 (400 USD fëmija i parë – 800 i dyti – 1200 i treti). Ka ende shumë nevoja e shumë më tepër duhet akoma për më të moshuarit e fëmijët, por çka po bëjmë 5 vjet më parë as mendoheshin”, – shkruan Rama.