Tiranë, KPK shkarkon prokurorin Ramadan Troci

56

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar sot nga detyra prokurorin Ramadan Troci, i cili nuk e kaloi vettingun.

Troci është prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme, si dhe ishte kandidat për Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

Gjithashtu prokurri Troci ishte ai që firmosi urdhrin për arrestimin e ish-guvernatorit Ardian Fullani dhe per Shpëtim Gjikën.