Ballina Aktualitet Tiranë, KPK shkarkon prokurorin Kurti

Tiranë, KPK shkarkon prokurorin Kurti

Pas përballjes me Vettingun, prokurori Shpëtim Kurti e humbi betejën pasi nuk u konfirmua pas gjetjes së problemeve me pasuritë, përsa kohë i ati dhe i vëllai emigrant në Angli nuk justifikonin të ardhurat për blerjen e dy apartamenteve në Tiranë.

E premtja ishte dita përmbyllëse e të gjithë atyre që kandiduan për në Këshillin e Lartë të Prokurorisë (KLP) dhe Këshillin e Lartë Gjyqësor (KLGJ).