Tiranë, hajdutët terrorizojnë shitësin

32

Persona ende të paidentifikuar kanë vjedhur në një dyqan 30 steka paketash.

Policia thotë se “ngjarja ka ndodhur në zonën e ‘tregut ushqimor’ në Tiranë, ku nën kërcënimin e një sendi në dukje si armë, i kanë vjedhur pronarit të një dyqani 30 steka paketash”.

Po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve.