Tiranë, futet për të fjetur në kabinë eletrike, vdes endacaku

26

Gjendet i vdekur një person në Tiranë. Mësohet se bëhet fjalë për një endacak, i cili është futur për të fjetur në një kabinë elektrike dhe ka gjetur vdekjen.
Ngjarja ka ndodhur te ”Libri Universitar”.

Ende nuk bëhet i ditur identiteti dhe mosha e viktimës.