Tiranë, automjeti përplaset me urbanin e linjës “Tirana e Re”

26

Pak minuta më parë, në zonën e sheshit “Wilson” në kryeqytet, një makinë e tipit ‘Fuoristrad’ është përplasur me urbanin e linjës ‘Tirana e Re’.

Kjo situatë ka shkaktuar bllokimin e qarkullimit të automjeteve në njërin krah dhe një trafik tepër të rënduar dhe tensionimin e qytetarëve.