Ballina LAJME Tiranë, 29 Nëntori festohet me blinda dhe snajpera në pedonale

Tiranë, 29 Nëntori festohet me blinda dhe snajpera në pedonale

Në 74-vjetorin e çlirimit të vendit nga pushtimi nazifashist, pedonalja e kryeqytetit është shndërruar në një ekspozitë të mjeteve, armatimeve dhe pajisjeve të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë.

Mitralozë të lehtë, automatikë M4 dhe snajpera ishin kaq të prekshëm sot nga njerëzit, veçanërisht nga djemtë, në Ditën e Çlirimit të vendit.