Tetë trendet që do të bëjnë namin në 2019-n

55

Bezha do të jetë ngjyra më interesante dhe më unike e vitit 2019.

Aksesori më “in” i 2019-s do të jenë çantat e dorës.

Veshjet e punuara me dorë. Nga çantat te bluzat e punuara me grep, do të marrin  rëndësi veçanërisht me rritjen e temperaturave.

Ngjyrat pastel dhe neon. Ngjyra e sezonit do të jetë e shndritshme dhe sa më shumë neon që të jetë e mundur.

Veshjet e rehatshme do të jenë gjithashtu në modë. Veshjet e gjera me xhepa do të kthehen jo vetëm në domosdoshmëri por edhe në modë.

2019-ta duhet me patjetër t’ju gjejë me një kostum  në garderobë.

Veshjet lëkurë, veçanërisht ato në ngjyrë kafe, të kuqe dhe të bardhë, do të jenë trendi më i madh i pranverës 2019.

Printi me dizajn të lëkurës së kafshëve është dhe do të mbetet “in” edhe për vitin që vjen.