Ballina Stil / Modë Tetë modelet e flokëve që duhet të provojmë gjatë 2019

Tetë modelet e flokëve që duhet të provojmë gjatë 2019

Me gjithë modelet fantastike të flokëve që po shohim në pasarelat e Javës së Modës në Nju-Jork, ka ardhur koha që të eksperimentojmë me disa prej tyre në shtëpi.

Rëndësi ka që të keni sa më shumë aksesorë dhe flokë të gjatë.

1.Flokë të zbukuruar

Sekreti fshihet tek ndërthurja e fillimit të zinxhirit me një tufë të vogël flokësh.

2.Topuzi aspak i zakonshëm

Ky topuz mund t’ju duket i komplikuar, por nëse rrotulloni tufat e flokëve mund ta arrini pa vështirësi.

3.Gërsheti super i gjatë

4.Baluket e valëzuara

5.Bishtaleci i kapur poshtë dhe i drejtë

6.Valëzimet e vogla

7.Kaçurrelat e vogla dhe të fryra

8.Valëzimet e buta