Tendenca e dimrit 2019, ngjyra e kuqe e buzëve

31

Nuancat e ngrohta dhe të pasura, të ëmbla dhe intensive rikthehen edhe këtë dimër 2019.

Ngjyra e kuqe e buzëve ka qënë gjithnjë këshilla kryesore e Coco Chanel për femrat, ndaj ky sezon sjell nuanca të ngrohta, të pasura, të ëmbla dhe intense. Prekja është gjithmonë aty, edhe kur nuk mund ta shihni dhhe kjo i jep gjithnjë e më shumë dritë fytyrës …

Nga hijet më vendimtare, të hershme, në ato më natyrale dhe delikate, të cilat shkojnë drejt periudhës më të ftohtë të vitit: buzët kurrë nuk duhet të lihen të pazbuluara ose të neglizhuara.

Ngjyrat rivijnë mat, por të buta për t’u aplikuar. Ato shkojnë nga e kuqe, ‘ngjyra e përjetshme’, deri në burgundy. Paletat ofrojnë hije dhe intensitete të ndryshme.

Ngritja e fortë, struktura metalike mund ta ‘lirojë’ dritën falë reflektimit të pigmenteve. Ky lloj i kuq buzësh është më i përshtatshëm për mbrëmjen.