Telepatia, valët e veçanta të trurit që na lidhin me të tjerët

36

Kur mendon për dikë, dërgon në univers valë me një frekuencë të veçantë. Këto valë mund të ndjehen në distanca të largëta dhe mund të prekin personin tjetër duke i transmetuar emocionet tona.

Me një lidhje të fortë emocionale dhe mendore me dikë është e mundur që ai njeri të perceptojë dhe të ndjejë emocionet e tua, qoftë dhe në largësi.

Telepatia është shumë e rëndësishme për të thyer barrierat gjeografike. Nuk ka limite. Personi tjetër mund të jetë i mbyllur në qelë, por mendja jote mund ta arrijë përmes telepatisë.

Përmes telepatisë mund të përcjellim dashuri, kujdes dhe ide.

Teleptatia shpjegon pse ndjehemi mirë dhe krejt papritur ndjehemi keq, sikur të ishtë duke ndodhur diçka. Kjo ndodh pasi ne arrijmë të ndjejmë emocionet e një njeriu shumë të dashur për ne përmes valëve që përcillen në univers.