13 C
Durres, AL

Teknologji

Ndryshimi i ri “kritik” i “Instagram”

Lajmi i fundit ndaj një prej rrjeteve sociale më të përdorura së fundi "Instagram" lidhet me përshkrimet që bëjmë ne krah fotove, në gjuhën...

Teknologji, WhatsApp nuk do funksionojë më në telefonat e vjetër

Që nga shkurti i vitit të ardhshëm, aplikacioni WhatsApp nuk do të funksionojë më në telefonat me sisteme të vjetra operimi Android ose iOS...

“Facebook dhe “Google”, kërcënim për të drejtat e njeriut

Amnesty International, organizata e njohur per të drejtat e njeriut, thotë se Facebook dhe Google paraqesin një kërcënim sistematik për të drejtat e njeriut....