Të famshmit shqiptarë të shenjës së Ujorit

287

Një nga karakteristikat kryesore të personave të shenjës së Ujorit është dëshira për të qenë ndryshe. Pavarësisht se ndjekin vazhdimisht trendet, të lindurit në këtë shenjë preferojnë që t’i besojnë më së shumti stilit të tyre. Ujorët rrallë janë konfliktualë dhe në të shumtën e kohës i gjeni duke punuar fort për gjërat inovative që kanë në kokë. Disa prej karakteristikave të mësipërme, me siguri do t’i gjeni te personazhet shqiptarë të lindur në shenjën e Ujorit.

Ismail Kadare, 28 janar

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Ujorit

Aldon Lipe, 19 shkurt

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Ujorit

Frederik Ndoci, 9 shkurt

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Ujorit

Mero Baze

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Ujorit

Elvana Gjata, 3 shkurt

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Ujorit
Çiljeta, 5 shkurt

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Ujorit

Lyrical Son, 28 janar

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Ujorit

Orinda Huta, 5 shkurt

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Ujorit

Almeda Abazi, 13 shkurt

<Të famshmit shqiptarë të shenjës së Ujorit
Floriana Garo, 15 shkurt

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Ujorit