Të çmendur pas blerjeve online? Instagram ju ofron opsionin ideal

57

Instagram ka sjellë një opsion të ri për të gjithë të apasionuarit pas blerjeve online. “Checkout on Instagram” i ofron mundësi të gjithë përdoruesve që të blejnë produkte duke vendosur cdo informacion.

Gjithcka funksionon si në faqet e tjera ku shitjet bëhen online. E vetmja gjë që kërkohet është vendndodhja dhe karta bankare.

Ndër të tjera, Instagram ofron detajet e porosisë që do merrni. Disa marka të njohura si Balmain, H&M, Dolce&Gabanna kanë filluar shitjet e para.