Talent për të gabuar! Ja cilat shenja janë të “bekuara me këtë virtyt”!

418

Në përgjithësi merr vendime të mira apo të këqija? Disa njerëz duket se kanë talent për të marrë vendime të këqija. Nëse ideja për të marrë një vendim të gabuar të është totalisht e huaj, ju mund të pyesni se çfarë çon disa njerëz të marrin vendime të këqija gjithë kohën.

Le të zbulojmë se cilat janë shenjat zodiakale që marrin vendime të gabuara.

Shigjetari

Shigjetari duan të jenë spontanë dhe të besojnë se nuk është e nevojshme të planifikojnë gjithçka. Ata priren të marrin vendime shpejt, sidomos kur udhëtojnë, sepse nuk duan të humbin asgjë. Problemi është se janë aq të hapur sa kanë prirjen t’i besojnë lehtë njerëzit, gjë që çon në marrjen e vendimeve të këqija në jetën e tyre. Edhe siguria e tepërt që ata kanë, mund të çojë në marrjen e vendimeve të këqija!

Bricjapi

Ju mund të mendoni se një shenjë e tillë praktike, e besueshme dhe e lodhshme gjithmonë mund të marrë vendimet më të mira, por nuk është kështu! Bricjapët ndonjëherë duan të thyejnë stereotipet dhe të bëjnë diçka impulsive dhe të paplanifikuar, duke çuar në marrjene vendimeve thjesht të tmerrshme.

Në shumicën e rasteve, vendimi i keq i Bricjapi ka lidhje me seksin. Ata kanë një anë të egër dhe kur duan seks, ka më shumë gjasa të dalin dhe të bëjnë diçka krejtësisht të papritur. Por duhet të theksohet se Bricjapi më vonë kupton se ka marrë një vendim të gabuar dhe zhgënjehet shumë.

Dashi

Dashi është shumë impulsiv dhe i paduruar. Nëse vendos së bashku padurimin, dashurinë e rrezikut dhe të spontanitetit, atëherë ju do të merrni një udhëzues koherent për marrjen e vendimeve të gabuara! Dashi nuk ka kohë për të shqyrtuar se cilat mund të jenë pasojat e vendimeve. Ata nuk kanë kujdesin e duhur; ata vetëm bëjnë atë që duan dhe kur duan.

Binjakët

Meqenëse, siç dihet, binjakët përbëhen nga dy mendje, vendimmarrja është një detyrë shumë e vështirë për ta. Ata nuk kanë dëshirë të vuajnë për shkak të vendimit – kjo është e mërzitshme, kështu që ata kanë tendencë për të marrë vendime të nxituara që të lëvizin për në diçka më interesante. Binjakët, si rregull, nuk priren t’i kushtojnë vëmendje atyre detajeve që mund të ndihmojnë në përcaktimin nëse vendimi i tyre është i arsyeshëm.

Peshqit

Ka raste kur peshqit thjesht nuk duan të merren me ndonjë gjë, dhe kjo është ajo që I drejton ata të marrin vendime të nxituara dhe të këqija. Peshqit shpesh pyesin shoqërinë për udhëzime në marrjen e vendimeve!

Gaforrja

Gaforret vështirë se janë racionale në marrjen e vendimeve. Gjendja emocionale e fsheh mendjen e tyre racionale. Gaforret gjithmonë përqendrohen në përvojat e kaluara dhe mendojnë se rezultatet e vendimeve të tyre do të jenë pikërisht të njëjta si në të kaluarën!