Streçet e lëkurës që po “çmendin” botën

58

Ne ju sugjerojmë të mos blini kurrë streçe që kanë ngjyrë si lëkura juaj pasi të gjithë do të mendojnë se keni dalë në rrugë lakuriq.

Banorët kanë shpërndarë fotografinë e një vajze të veshur me streçe ngjyrë bezhë, e cila duket sikur ka dalë në rrugë lakuriq.

Ajo është e veshur me një bluze të zezë, ndërkohë që streçet i tregojnë format e të pasmeve. Veshja e saj i bëri konfuzë të gjithë njerëzit në tren, por ajo nuk është e vetmja.

Para disa kohësh, u publikua edhe një tjetër femër u shfaq në market me atë veshje dhe të gjithë filluan të diskutonin nëse ishte nudo apo me streçe.