Stine ”Jam prind, kam ndryshuar krejtësisht”

43

Artisti shqiptar nuk para flet shumë për jetën e tij private, por kur e bën, i thotë “të gjitha“. Pikërisht në një moment të tillë sinqeriteti, ai rrëfeu se së bashku me familjen, do të zhvendoset në Gjermani.

Ai flet për mënyrën sesi e bija 2 vjeçe Estia, i ka ndryshuar tërësisht jetën, si për të na shtyrë të lexojmë mes rreshtash, se ndoshta, ajo është një nga arsyet që ka vendosur të hedhë këtë hap të madh.

‘‘Kur nuk isha prind nuk e dija që do të ishte kaq bukur, tani që u bëra me vajzë jam shumë i lumtur. Duhet ta përjetosh që ta kuptosh.” – tha këngëtari  që e pati sidoqoftë një lajm të mirë për fansa që do të sjellë shumë shpejt disa produksione të reja, dhe albumin ndërkohë e ka bërë gati.