SPAK “heq dorë” nga dosja “339”, prokuroria e Durrësit merr në dorëzim çështjen

46

Prokuroria e Posaçme Anti-Korrupsion ka shpallur mokompetencë për çështjen 339.

Për këtë arsye hetimet do të kryhen nga përfaqësuesit e organit të akuzës në Durrës.

Sakaq, për 20 komisonerët vijon të jetë në fuqi masa e dhënë më herët.

10 prej tyre janë lënë në “Arrest me burg”, 7 “Arrest në shtëpi” dhe 3 “Detyrim paraqitje”.

Ata kanë favorizuar persona të caktuar që të votojnë në emër të qytetarëve të cilët ditën e votimit nuk kanë qenë në Shqipëri.