“Skifterët” i zhdukin varsen e floririt Noizy-t

42

‘Skifterët’ i vjedhin varësen e floririt Noizit në koncert.

Një episod i hidhur i ka ndodhur Noizyt gjatë një koncerti të zhvilluar në një prej klabeve të natës, ku ai është futur mes turmës në emocione e sipër.

Në këtë moment turma e njërëzve ka “shpërthyer” dhe për disa sekonda Noizy është zhdukur mes fansave. Por ajo që të bën përshtypje është se gjatë momentit që reperi futet mes turmës në qafë mban një varëse të trashë, e kur del prej andej, nuk e ka më varësen në qafë. Mos vallë “skifterët” kanë bërë punën e tyre?