Situata e COVID-19 në vend tepër serioze, shënohet numri rekord i të infektuarve për 24 orë

64

Mbetet shqetësuese vala e gushtit, sa i përket situatës së Covid në vendin tonë.

Sipas të dhënave zyrtare, që sapo u bënë publike nga Ministria e Shëndetësisë, gjatë 24 orëve të fundit janë rregjitstruar 178 raste të reja pozitive. Ky përbën edhe një numër rekord që kur ka nisur pandemia.

Gjithashtu, kanë humbur jetën 4 persona.

Në vendin tonë, gjatë 14 orëve të kaluara pesë persona humbën jetën, si dhe u rregjistruan 152 raste të reja me Covid.