Si u kthyen sërish në modë, trendet “më të urryera”, nga lapsi i errët, tek flokët “bisht-pëllumb”

57

Përfundmisht moda rikthehet sërish, sërish e sërish. Ndodh shpesh që një trend i caktuar, pasi është harruar, t’ia bëjë sërish “boom”. Dhe pas më shumë se dy dekadash, mund të themi me plot bindjen që disa prej trendeve më të mëdha të viteve ’90 dhe fillimit të viteve 2000 janë rikthyer, disa edhe për të na bërë paksa konfuzë. Mbase i kemi urryer pas disa kohësh dhe nuk i shihnim dot me sy fotot e dikurshme, por tani disa prej tyre po i adhurojmë.

Cilat janë këto trende të rikthyera që po bëjnë namin vitin e fundit?

Konturimi i buzëve me laps të errët

Flokët bisht-pëllumb

Këpucët me majë katrore

Triko pa gjë poshtë

Reçipeta që duken

Balluke të drejta që kornizojnë fytyrën

Këmisha hauaiane

Sandale me rripa të gjatë që kryqëzohen

Pantallona me shtrat të shkurtër

Toni i syve metalik

/Class