Si të stiloni veshjet me çizmet në stinën e dimrit

64

Dimri sapo ka filluar dhe nëse akoma nuk keni gjetur një veshje që t’ju mbajë ngrohtë nuk jeni të vetmit.

Me temperaturat e ulta dhe ditën e shkurtër të vishesh ngrohtë dhe të dukesh shik njëkohësisht, mund të duket paksa e pamundur pavarësisht veshjeve që zotëroni.

Pra për të prishur zakonin që keni çdo mëngjes që thoni shprehjen e përhershme të çdo vajze si “nuk kam çfarë të vesh”, ju sugjerojmë disa ide fantastike si të stiloni veshjen tuaj me çizmet këtë sezon të dimrit 2018/2019.