Si të bëheni të pasur sipas shenjës tuaj Zodiakale!

339

Sipas zodiakut, çdo shenjë ka një formë tjetër për të tërhequr pasurinë me bollëk.

Shikoni këshillat astrologjike në mënyrë që të mund të grumbulloni dhe të fitoni para më shpejt.

Dashi

Sugjerimi për një mashkull Dash që të grumbullojë pasuri është të mësojë të jetë më pragmatik në disa zgjedhje të jetës së tij, veçanërisht në sferën profesionale dhe për t’i dhënë më shumë vlerë gjërave materiale.

Demi

Në mënyrë që një dem të jetë në gjendje për të tërhequr më shumë pasuri është shumë e rëndësishme që të angazhohet shumë, nuk duhet të heqë dorë në pengesën e parë dhe nuk duhet të përpiqet vetëm në një mënyrë për të fituar para, edhe në qoftë se gjendja financiare është e mirë, duhet të mbajë në mendje projekte të tjera.

Binjakët

Binjakët duhet të përpunojnë një plan duke marrë parasysh atë që kanë arritur tashmë, vetëm atëherë, ata duhet të mendojnë për një ide të re për të fituar para. Dhe para se ta venë në praktikë, duhet të kujdesen për emocionet e tyre.

Gaforrja

Shenja e gaforres në asnjë rrethanë nuk mund të zhytet në dyshime dhe të mendojë të heqë dorë. Natyra e kësaj shenje mund të ndihet paksa e vështirë në marrjen e një iniciative. Prandaj, gjithmonë duhet të përpiqeni të kapërceni druajtjen në çdo aspekt të jetës, vetëm në këtë mënyrë do të tërhiqni para.

Luani

Për të tërhequr më shumë pasuri, ai duhet të mësojë të jetë më i organizuar me gjërat e tij dhe praktik në vendimet e përditshme. Vështirësia më e madhe e kësaj shenje është të shmangni shpenzimet e pabalancuara, duhet të filloni të organizoni buxhetin me kujdes të madh dhe të filloni të jeni të vetëdijshëm se nuk e tejkaloni atë. Sa herë që keni mundësi, duhet të përdorni paratë për të ndihmuar njerëzit në nevojë, përndryshe nuk do të tërheqë të mira material kompensuese.

Virgjëresha

Nga natyra, Virgjëresha nuk duhet të marrë kurrë vendime të nxituara, gjithmonë duhet të përpiqet të vlerësojë situatën nga çdo kënd i mundshëm, të kërkojë këshilla nga njerëz të afërt dhe vetëm pasi të ndihet i sigurt duhet të shkojë përpara. Virgjëreshat zakonisht janë të mira për të bërë biznes. Megjithatë, duhet të mësojnë të punojnë në grupe, kjo mund t’iusjellë më shumë pasuri.

Peshorja

Duhet të mësojnë të jenë më të rezervuar për gjendjen e tyre financiare, mos ti informojnë të gjithë se çfarë kanë fituar këtë muaj, kështu që do të largohet nga zilia e të tjerëve. Ju duhet të mësoni të përdorni momentin e krizës në favorin tuaj, kur situata të bëhet e vështirë, mos e humbni shpresën, mundësia e artë është e fshehur në krizë. Qëndroni të sintonizuar!

Akrepi

Këshilla më e madhe për e këtë shenje është që të mësojë të ketë një besim të patundur se çdo gjë është në fund do funksionojë, pa marrë parasysh sa e vështirë sot, nesër do të përmirësohet. Në qoftë se një Akrepi mëson të ketë këtë mendim, energjitë rreth tij do të ndryshojnë dhe mund të përfundojnë të tërheqin një sasi të pabesueshme parash. Dhe për të mbajtur tërheqjen gjithnjë e më shumë, ju duhet të mësoni të jeni bujarë.

Shigjetari

Shigjetari duhet të shmangë rreziqet e panevojshme për shkaqe pa kuptim. Ai duhet të mësojë të jetë i kujdesshëm dhe i durueshëm. Kultivimi i mendimit “Unë jam gati të bëhem i pasur me shpejtësi” mund të jetë i rrezikshëm për natyrën e asaj shenje. Ai ose ajo duhet të përpiqet të organizojë disa qëllime që duhet të arrihen. Kur mëson të jesh përgjegjës me paratë dhe të shmangësh shpenzimet e panevojshme, do të tërheqësh më shumë para.

Bricjapi

Pika e fortë e Bricjapit është të mësojë të kontrollojë emocionet e tij, sa më shumë emocional dhe shqetësues të bëhet, aq më e vështirë do të jetë për të grumbulluar pasuri. Bricjapi është më i prirur ndaj ndryshimeve financiare kur ai arrin të balancojë ndjenjat e tij. Ndihma për njerëzit në nevojë dhe kafshë të pambrojtura do t’ju çojë në grumbullimin e pasurisë më lehtë.

Ujori

Për Ujorin, akumulimi i pasurisë është i lidhur me besimin. Kur të zhvilloni një besim të vërtetë që do të arrini atë që dëshironi, do të ketë një ndryshim të madh në jetën tuaj financiare. Kontrollimi i buxhetit tuaj dhe financave do të ndihmojë, megjithatë, të lindurit në këtë shenjë nuk do të harrojnë kurrë të vendosin besimin në gjithçka që ata bëjnë.

Peshqit

Peshku duhet të fillojë menjëherë të ndërmarrë iniciativa. Zhvilloni projekte të reja, ide të reja për mënyrën e fitimit të parave dhe vendosjen e tyre në praktikë së shpejti, vetëm në këtë mënyrë do të grumbulloni pasuri. Ju duhet të bësh aventuara, të rrezikosh.