Si me Elbasanin, prefekti i Shkodrës në garë për Bashkinë

45

Lëvizja e kryeministrit për të dërguar në Shkodër, Valdrin Pjetrin në postin e prefektit e bën atë, ashtu si në rastin e Elbasanit, një kandidat potencial për postin e kryetarit të Bashkisë në zgjedhjet e 30 qershorit.

Po sipas të njëjtave burime skuadra e sondazheve do të nisë së shpejti pyetesorin mbi kandidatin e PS në qytetin që njihet si bastion i së djathtës, pjesë e të cilit do të jetë edhe emri i prefektit të ri, Valdrin Pjetri.

Valdrin Pjetri u emërua sot Prefekt i ri i Shkodrës. Deri para këtij emërimi, Pjetri mbante detyrën e Drejtorit të Përgjithshëm të Hipotekave dhe lëvizja bëhet pas shkrirjes së këtij institucioni me ALUIZNI-n.

Valdrin Pjetri do të zëvendësojë Çesk Milljen, i cili mbante postin e Prefektit të qarkut të Shkodrës prej shtatorit 2017.