Si e shprehin meshkujt dashurinë bazuar në shenjën e tyre zodiakut!

811

Një studim i kryer katër vjet më parë në Universitetin e Çikagos konfirmoi se meshkujt kanë më shumë gjasa të deklarojnë dashurinë se gratë! Shumë njerëz besojnë se shenja e zodiakut ndikon në intensitetin e ndjenjës dhe mënyrën se si e perceptojmë personin tjetër.

Një analizë e thellë e rezultateve të hulumtimit ka treguar se meshkujt që janë besnikë shpesh shprehin ndjenjat, vlerësojnë partnerët e tyre dhe nuk kanë frikë nga ndjenjat e forta. Për më tepër, gratë e perceptojnë këtë lloj burri si më tërheqës.

Por efekti që kanë shenjat e zodiakut është kaq i rëndësishëm? Kontrolloje!

Dashi

Meshkujt e lindur nën shenjën e dashit janë të njohur për qasjen e tyre unike për ti treguar dashurinë një gruaje. Ata janë në gjendje të bien në dashuri shumë shpejt, ndërsa sakrifikojnë gjithë kohën e tyre të lirë për të zgjedhurat e zemrës.

Ata duan të kalojnë mbrëmjet e tyre vetëm me gjysmën e tyre të ëmbël, me të cilën ata ndjehen me të vërtetë të veçantë. Për shkak se ata bien në dashuri shumë lehtë, deklarojnë ndjenjat e tyre shumë shpejt.

Demi

Kur demi bie në dashuri me një grua, e gjithë bota pushon së ekzistuari. Ata janë kaq intensive saqë nuk mund të krahasohen me askënd. Burrat e kësaj shenje janë plotësisht të përkushtuar dhe besnikë ndaj partnerëve të tyre.

Megjithatë, për të dëgjuar një deklaratë specifike nga shenja e zodiakut të Demit, duhet të prisni pak. Kjo është arsyeja pse gratë janë shumë të kujdesshme, nuk mund ti përcaktojnë qartë ndjenjat e tyre.

Binjakët

Njerëzit e lindur në këtë kohë të vitit shihen si njerëz socialë që janë të etur për të pushtuar njerëzit e tjerë. Ata nuk i njohin kompromiset, mund të dominojnë plotësisht personin tjetër, kështu që ata nuk kanë frikë nga tradhtia. Ata zbulojnë ndjenjat e tyre vetëm kur janë të sigurt për qëllimet e tjetrës sepse kanë frikë nga zhgënjimi.

Gaforrja

Gaforrja gjithmonë ka dalluar për mungesën e besimit tek njerëzit e tjerë. Edhe në një marrëdhënie të vazhdueshme, ai ka probleme për të besuar partnerin e tij njëqind për qind. Ai preferon të ketë gjithçka nën kontroll dhe fjala “Të dua” del nga goja e tij vetëm një herë në jetë. Pra, ta dëgjosh atë është diçka shumë e veçantë.

Luani

Kur Luani dëgjon fjalët “Unë të dua”, i duket atij se personi që ka thënë, ka ndarë vetëm gjysmën e zemrës së tij. Ai e çmon besimin e tij, por duke pasur një dashuri shumë egoiste ai vështirë se e tregon atë te të tjerët.

Virgjëresha

Virgjëresha është një nga shenjat më të sinqerta të zodiakut. Ajo nuk i pëlqen të gënjejë një person tjetër dhe është shumë i sinqertë dhe besnik. Falë ndjenjës së tij të humorit, ai kurrë nuk arrin të mërzisë të tjerët. Ju mund të angazhoheni në marrëdhënie dhe të thoni fjalën “Unë të dua” kollaj, kjo nuk është një problem për të.

Peshorja

Peshorja ka lindur optimist. Ata gjithmonë përpiqen të jenë të drejtë me gjysmën e tyre, mund të pranojnë gabime dhe të mbajnë pasojat. Duke treguar ndjenjat e tyre ata përpiqen të jenë të kujdesshëm, por shumë shpejt bien në dashuri.

Ajo që kanë nevojë në një marrëdhënie është të dijnë se personi tjetër i do ata aq shumë.

Akrepi

Janë shumë të turpshëm dhe definitivisht preferojnë të largohen nga personi tjetër dhe të mos angazhohen në një marrëdhënie serioze. Frika e shprehjes së ndjenjave vjen nga fakti se akrepat kanë frikë nga zhgënjimet.

Momenti që dëgjojnë diçka për dikë, ata preferojnë të presin më mirë se të zhgënjehen.

Shigjetari

Shigjetari udhëhiqet nga rregullat e veta. Ai kërkon një marrëdhënie serioze, por kujdeset më shumë për lirinë e tij. Ai ka frikë se një marrëdhënie mund të përfundojë me zhgënjim dhe konflikt të madh. Prandaj, kur zgjedh një partner, nuk nxitet nga emocionet.

Bricjapi

Kur Bricjoni thotë “Unë të dua” ai dëshiron të shprehë sa i rëndësishëm është ai. Ai nuk hedh fjalët në ajër, vlerëson përkushtimin e një personi tjetër dhe përpiqet të jetë i drejtë. Ai është i gatshëm të marrë iniciativën dhe përpiqet të jetë romantik. Për personin që ai do, është në gjendje të bëjë gjithçka.

Ujori

Njerëzit e lindur nën këtë shenjë karakterizohen nga pavendosmëri e jashtëzakonshme. Ata mund të bien në dashuri me një person tjetër, ndërsa ende kanë ish-partnerin e tyre në kokë. Ata nuk janë të fiksuar në ndjenjat e tyre, por mund të ndryshojnë për dashurinë. Gjithashtu, njerëzit e ujorit janë shumë të shpejtë për të besuar njerëzit që nuk i njohin ende.

Peshqit

Peshku mund të jetë shumë i ndjeshëm. Ata tregojnë ndjenjat në një mënyrë specifike, të cilat nganjëherë mund të jenë të vështira për t’u kuptuar. Ata rrallë mund të thonë “Unë të dua”; me siguri do të preferojnë të presin që pala tjetër ta bëjë këtë. Për më tepër, duke qenë njerëz shumë të ndjeshëm, ata lehtësisht lëndojnë veten.