Si do të duket njeriu pas 3 mijë vitesh? Ndryshimi befasues!

61

Duket se njeriu do të pësojë transformim të dukshëm pas 3 mijë vitesh.

Kështu thotë shkencëtari anglez, paleoantropologu Matthew Skinner.

Pas studimeve të shumta, ai ka parashikuar se si do të jetë e ardhmja trupit të njeriut dhe si do të evoluojë pasi të kenë kaluar 3 mijë vite.

Sipas Skinner, nëse pas 3 mijë vitesh njeriu do të detyrohet të jetojë në një botë ujore, do të zhvillojë duar dhe këmbë të ngjitur.

Nëse, nga ana tjetër, njerëzit do të kolonizojnë një planet tjetër, me siguri do të na duhet të ndryshojmë zakonet tona të ngrënies, ku do të kemi transformim te dhëmbët dhe nofullat.

Gjithashtu nëse do duhet të kalojmë një epokë tjetër akullnajash, lëkura do të bëhet më e bardhë dhe flokët më të fortë.