Shumica e partnerëve tradhtojnë përgjatë kësaj periudhe të vitit

31

Sezoni festiv është afër dhe së bashku me të vjen edhe një numër i madh befasirash.

Megjithatë, një studim i ri ka treguar se festimet po sjellin gjithashtu një anë tjetër negative, me 38% të njerëzve që fajësojnë alkoolin pas një tradhtie. Çfarë është edhe më befasuese, është fakti se 71% e të anketuarve nuk i tregojnë partnerit të tyre, pasi i’a bëjnë prapa shpinës.

Statistikat gjithashtu zbuluan se 14% e burrave kanë tradhtuar partneren në krahasim me gratë që e kishin bërë këtë vetëm 8% e tyre.

Për 38% të njerëzve, aktet intime u kryen në festën e Krishtlindjes.

Anketa nga Insurance2go përfshiu 1,000 njerëz dhe u llogarit se sa të rriturit kanë tendenca të tradhtojnë njëri-tjetrin përgjatë festave të fundvitit.