Ballina Stil / Modë Shtatë veshjet që do të na duhen patjetër këtë dhjetor

Shtatë veshjet që do të na duhen patjetër këtë dhjetor

Mund të jetë shpesh e vështirë që të dish se çfarë të veshësh në dhjetor, kur dimri me temperaturat e tij është kaq afër dhe ditët e tua kalojnë mes punës apo gjetjes së dhuratave.

Nga palltot te pulovrat këto janë shtatë veshjet që ju sugjerojmë patjetër në muajin që vjen.

Pelerina 

Pallto me printe leopardi

Golf i plotë kombinuar me një fund mëndafshi

Pallto pellushi

Triko me ngjyra

Fund ose veshje me temina

Pallto klasike bezhë