Shpërthen makina në Tiranë

24

Shpërthen në flakë makina në Tiranë.

Ngjarja ndodhi tek Terminali tek Kthesa e Kamzës.

Në vendngjarje shkuan zjarrfikëset që izoluan dhe fikën flakët.

Zjarri ka ngjalur kërshëri tek qytetarë të shumtë.

Ndërkohë grupi hetimor po punon për të përcaktuar shkaqet e djegies së mjetit.