Shkoder, zbarkojnë zyrtarë të policisë e prokurorë

59

Një ditë pas atentatit që ndodhi në qytetin ne Shkodrës zyrtarë të lartë të Policisë së Shtetit dhe një prokuror i Krimeve të Rënda. Në atentat mbeti i vrarë Fatos Verracaku dhe u plagos Fatmir Mehaj ndodhi në lagjen e Rusit në Shkodër.

Mësohet se nga Tirana ka shkuar drejtori i Krimeve Niko Brahimi , nëndrejtori i përgjithshëm i policisë dhe drejtor për Rendin Gjovalin Loka. Fillimisht po procedohet nëse ngjarja e një dite më parë lidhet me ndonjë procedim të Krimeve të Rënda.

Ende policia nuk ka asnjë autor të dyshuar për ngjarjen e ndodhur.