Shkodër, të shtëna me armë zjarri, dyshohet për të plagosur

39

Të shtëna me armë zjarri në Shkoder. Sipas te dhenave te para mesohet se te shtenat me arme jane degjuar ne lagjen e Kirasit.

Policia ka mberritur ne vendin e ngjarjes dhe dyshohet se ka nje te plagosur.