Shkodër, nxënësit e shkollës së mesme “At Gjon Karma” bojkot mësimit

56

Nxënësit e shkollës së mesme të bashkuar “At Gjon Karma”, te Gur i Zi Shkodër, kanë bojkotuar mësimin për një orë. Ata kanë zhvilluar një protestë një orëshe për shkak të mungesës së kushteve higjeno-sanitare. Shkolla sipas tyre është e amortizuar dhe shiu futet brenda.