Shkodër, ja kush janë vëllezërit e vrarë

42

Dy vëllezër, Astrit dhe Brahim Bilali u vranë sot në lagjen Kiras te qytetit, ne rrethana qe ende pritet te sqarohen.

Vrasja u shënua rreth orës 09:30 minuta.

Policia ndodhet në vendin e ngjarjes ndërsa mësohet se është gjetur dhe një makinë e djegur në zonën e Livadheve.

Dyshohet se mund të jetë e autorëve të krimit.