Shkodër, banorët në panik nga tërmeti

67

Një tërmet ka prekur qytetin e Shkodrës vetëm para pak minutash. Por një natë më parë një tjetër tërmet ka rënë në Malësinë e Madhe.

Mësohet se banorët janë ndjerë në panik por fillimisht nuk raportohet për dëme dhe ende nuk dihet se sa ishte shkalla e këtij tërmeti.

Tërmeti është ndjerë gjithashtu edhe në Pukë e Lezhë.