Shkenca e tregon! Ja, në çfarë moshe e gjejnë gratë dashurinë e vërtetë!

42

Nëse ndiheni të pakënaqur sepse jeni mbi 25 vjeç dhe akoma nuk e keni gjetur njeriun e zemrës, qetësoheni! Mos e merrni me vrap! Sipas shkencës, gratë e gjejnë dashurinë e vërtetë vetëm midis moshës 27 deri 35 vjeç.

Hannah Fry është një matematikan nga Universiteti i Londrës, i cili thotë: “Kurrë nuk do të gjesh dashurinë të vërtetë deri pas 27 viteve të tua!”

Mbi forcën e numrave dhe statistikave Hannah sqaron se: “Shanset për të gjetur dashuri të vërtetë me njerëzit që njohim gjatë 37%  të ciklit të të parë të jetës sonë romantike janë shumë të ulëta”.

Shkenca na thotë se dashuria e vërtetë është midis 27 dhe 35 vjeç. Kjo do të thotë që nëse doni të martoheni para moshës 40 vjeç, nuk do ta gjeni fundin tuaj të lumtur me njerëzit me të cilët dilni kur jeni 15 deri në 27 vjeç.