Shkarkohet nga detyra prokurori i Tiranës, nuk justifikonte pasurinë

35

Një tjetër prokuror i prokuorisë së Tiranës, është shkakruar nga Vettingu. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njoftoi këtë të hënë shkarkimin nga detyra të Ardian Brahos, me detyrë prokuror në Prokurorinë e Tiranës. Në seancën dëgjimore me 25 tetor, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit kërkoi shpjegime nga prokurori për mungesën e burimeve financiare të prindërve në blerjen e dy apartamenteve nga babai dhe marrëdhëniet financiare të atit me tezen e tij emigrante në SHBA.