Shkarkimi i Metës? Kush janë deputetët që votuan kundër (Emrat)

0
1

Kuvendi i Republikës votoi sot kundër rezolutës së Presidentit Ilir Meta në Kuvend për zhdekretimin e datës së zgjedhjeve të 30 qershorit, ndërsa janë zbardhur edhe emrat që kanë votuar kundër saj.

Media siguroi emrat e shtatë deputetëve, të cilët kanë votuar kundër saj dhe ato janë; Letrer Maliqii, Fatjona Dhimiitri, Elda Hoti, Klajda Qama,Artur Roshi, Vasil Sterjovski, Besnik Troplini.

Nga 110 deputetë të pranishëm në sallë, 100 votuan pro rezolutës për shkarkimin e kreut të Shtetit, 7 votuan kundër, 2 abstenim dhe 1 pa votuar.