Shijak, një person djeg veten me benzinë

52

Një person ka djegur veten me benzinë.

Ngjarja ka ndodhur rreth një orë më parë në qytetin e Shijakut. Viktima 67 vjeç ishte banor i lagjes “Kodër” dhe dyshohet se vuante nga depresioni.
Familjarët janë munduar ta ndalojnë por nuk kanë arritur.