Shëroni tensionin e lartë të gjakut me një gotë ujë

73

Në Japoni është shprehi të pihet një gotë ujë menjëherë pas zgjimit. Dhe shumë teste mjekësore gjithashtu kanë konstatuar përparësitë e kësaj teknike.

Shërimi me ujë jep rezultate për sëmundjet “e vjetra” dhe serioze si edhe për sëmundjet “e reja” moderne – është njohur si shërim efikas qind për qind i këtyre sëmundjeve: dhembjes së kokës, dhembjeve të trupit, sistemit të zemrës, artritit, rrahjeve të shpejta të zemrës, epilepsisë, yndyrës në gjak, bronkitit, astmës, tuberkulozit, meningjitit, sëmundjes së veshkave dhe organeve të urinimit, të vjellave, gastritit, diarresë, hemorroideve, diabetit, kapsllëkut, të gjitha sëmundjeve të syve, sëmundjeve të mitrës, kancerit dhe çrregullimeve menstruale, sëmundjeve të veshit, fytit dhe hundës.