Shenjat ndaj të cilave nuk duhet të keni shumë besim!

96

Shigjetari

Gjithmonë interesohet për të vërtetën dhe vetëm të vërtetën.

Ata nuk do të ndalen së pyeturi deri sa t’u jepni atyre një sekret, por kini kujdes sepse ata nuk do ta mbajnë atë sekret për veten e tyre për shumë kohë.

Ata priren të përhapin thashetheme dhe të ekzagjerojnë, veçanërisht kur mendojnë se thashethemet janë mjaft lëng për t’u kthyer në një histori interesante.

Virgjëresha

Janë shumë të interesuara për jetën e të tjerëve dhe, si Peshqit, do të përpiqen të zbulojnë çdo thashetheme.

Ndonjëherë ato mund të jenë egoiste dhe do t’ju ndihmojnë vetëm nëse luani sipas rregullave të tyre.

Nëse përpiqeni t’i rezistoni, ato do të hakmerren duke zbuluar të gjitha sekretet tuaja, madje edhe ato serioze.