Shenjat më të pavarura të zodiakut të cilat urrejnë të kontrollohen nga meshkujt!

427

Gratë e forta nuk ulen në heshtje me duart lidhur, duke pritur që burrat të bëjnë hapin e parë. Aoa nuk ulen në shtëpi të rrisin fëmijët, ndërsa burrat shkojnë në punë dhe sjellin para në shtëpi. Ato e bëjnë vetë këtë gjë. Gratë e këtij lloji kanë disa karakteristika të qenësishme në disa shenja të caktuara të zodiakut.

Këtu janë shenjat më të pavarura të zodiakut që urrejnë të kontrollohen:

Dashi

Dashi vazhdimisht kërkon mënyra për të treguar se sa i fortë është në çdo aspekt të jetës së tij. Po kërkon një mundësi për të marrë iniciativën, kështu që është mirë mos ti tregoni se çfarë të bëjë, do që të jetë ai përgjegjës. Është e sigurt dhe nuk do të lejojë askënd ta përmbajë ose të bëjë atë të besojë se është e pavlefshme.

Demi

Në shikim të parë, mund të mendoni se keni kontroll mbi demin, por jeni gabim. Ajo i pëlqen kënaqësitë materiale dhe ka mjaft forcë për ta bërë atë vetëm. Pra, mos mendoni se keni kontroll mbi ta me dhurata të shtrenjta. Kjo funksionon me gratë e kësaj shenjeje vetëm kur nuk kërkoni asgjë në këmbim.

Binjakët

Ju mund të mendoni se keni fituar kontroll mbi binjakët, por binjakët do t’ju ngatërrojnë aq shumë sa që nuk do të kuptoni se kush prej jush do të ketë kontroll mbi tjetrin. Gruaja binjake ju lejon të keni kontroll mbi të, por ajo është shumë e mirë në kthimin e gjërave dhe dominimit të jetës suaj.

Shigjetari

Shigjetari nuk do të lejojë askënd ti zërë rrugën, të kontrollojë atë dhe të mbajë nga ajo që dëshiron nga jeta. Dhe mbi të gjitha, i pëlqen liria e saj dhe fakti që ajo mund të marrë vendime ose të bëjë çfarë të dojë.

Bricjapi

Bricjapi është një mjeshtër në vetëkontroll, kështu që ai nuk ka nevojë për askënd që ta kontrollojë. Ajo e di se çfarë është më e mira për të dhe do ta bëjë. Dhe edhe nëse përpiqesh ta kontrollosh, është shumë kokëfortë që më mirë të heqësh dorë pasi ke dështuar për ta bindur për të bërë diçka për ty. Ajo është një vajzë e fortë dhe është e pamundur të ndryshohet.