Shenjat e zodiakut që mund t’ju godasin me thikë pas shpine

126

DASHI (21 Mars – 19 Prill)

Dashi mund të jetë një shenjë shumë besnike, por kur bëhet fjalë për të vendosur veten në radhë të parë ose miqtë, ka më shumë të ngjarë t’ju ​​godasë me thikë pas shpine për përfitimin e veta sesa të qëndrojë besnike. Mos e gaboni, është një mik i shkëlqyer por si shenja e parë e zodiakut, është mësuar të jetë numri një.

AKREPI (23 tetor – 21 nëntor)

Akrepi është i rrethuar me mister dhe intriga, prandaj është më mirë të jeni të kujdesshëm se kush është në të vërtetë. Nëse nuk jeni në rrethin e tij të ngushtë, nuk keni pothuajse asnjë shans të dini saktësisht se për çfarë është e aftë. Edhe ata që mendojnë se e njohin mund të befasohen kur tregon ngjyrat e vërteta.

SHIGJETARI (22 nëntor – 21 dhjetor)

Shigjetari mund të jetë një mik i shkëlqyeshëm … nëse i përshtateni . Pëlqen të jetë pranë njerëzve që eja bëjnë jetën më të lehtë ose më emocionuese. Por kur ajo ndeshet me njerëz që janë më emocionues ose interesantë, nuk e ka problem t’ju ndërrojë menjëherë.