Shenjat e zodiakut që mund t’i besojnë shqisës së gjashtë

128

E famshmja shqisë e gjashtë është një aftësi që habit këdo, sidomos të lindurit nën shenjën e Demit. Prakticiteti dhe karakteristikat realiste të Demit ndonjëherë mund t’i ndalojnë ata të dëgjojnë intuitën, duke preferuar të investojnë në diçka të sigurt. Por kur e ndiejnë, të jeni të sigurt që ka diçka! Godasin në kokë, pa i ardhur rrotull. Gënjeshtarët që shtiren si inteligjentë dhe të gjithë personat negativë largohen nga jeta e tyre.

Dashi

Janë shumë konkurrues dhe gjithmonë kanë dyshime se dikush mund të zërë vendin e tyre. Mund të krijojnë histori fantazie në kokën e tyre dhe shpesh të jenë të padrejtë me partnerin.

Gaforrja

Gaforret papritur mund të kenë rënie të vetëvlerësimit të tyre. Kanë një anë emocionale komplekse dhe të thellë, prandaj ndonjëherë ndihen të pasigurt dhe të pavlerësuar. Dhe e tregojnë këtë në dy mënyra: shpërthejnë në zemërim ose ndihen shumë të trishtuar.

Bricjapi

Ashtu si Dashi, edhe Bricjapi ka një anë shumë konkurruese dhe mund të ndihet i kërcënuar nëse mendon se ka një të dytë në jetën e tij. Vullneti i tij është të jetë më i miri dhe mund t’i rritet paranoja ose pasiguria kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç e ka planifikuar.