Shenjat e horoskopit që nuk i rri paraja në xhep

243

Jo të gjithë e kanë mirë marrëdhënien me paranë. Por astrologët thonë se personat e lindur nën shenjën e binjakëve, as duan t’ia dinë fare dhe leku nuk iu qëndron gjatë në xhep.

Binjakët udhëhiqen nga Mërkuri, planeti i parasë dhe komunikimit.

Marrëdhënia e tyre me paranë është një marrëdhënie dashuri-urrrejtje, dh Binjakët harxhojnë shumë para dhe prapë ankohen se nuk kanë asgjë.

E dashuron paranë dhe i pëlqen të investojë në lojëra të rrezikshme, si dhe të dalin fitimtarë.

Është shumë bujar dhe nuk di të kursehet për asgjë dhe askënd.