Shenjat e horoskopit që e gënjejnë njëra-tjetrën!

42

Bricjapi dhe Dashi

Personat e ketyre shenjave punojnë shumë për t’ia arritur qëllimit. Por ata shpesh kanë pikëpamje të ndryshme për atë që u duhet për momentin. Në këtë rast, ata nuk mund të dëgjojnë argumentet e njëri-tjetrit dhe madje mund të gënjejnë pak vetëm për të fituar luftën.

Binjakët dhe Peshqit

Personat e shenjës së fundit të horoskopit, duan paqe dhe qetësi. Në anën tjetër, Binjakët janë llafazanë dhe aktivë dhe gjithmonë kanë shumë gjëra për të thënë. Në mënyrë që të sigurojnë komoditetin e tyre, njerëzit e Peshqve mund të krijojnë diçka, si një sëmundje ose biznes për të cilin duhet të kujdeset, vetëm për të mbetur vetëm. Kështu që Binjakët janë të detyruar të kërkojnë një dëgjues të mirë në krah.

Luani dhe Demi

Luani është shenjë pak egoiste dhe mërzitet duke qenë pranë një Demi që dëshiron të qëndrojë vetëm në shtëpi. Kjo është arsyeja se pse një Luan është gjithnjë në kërkim të një personi tjetër që do të adhurojë dhe ta komplimentojë atë. Pastaj, natyrisht që më pas vjen hakmarrja e një Demi.