Shenja më me fat për ditën e nesërme sipas Paolo Fox

148

Parashikimi për nesër (Ujori)

Venusi në një aspekt pozitiv vazhdon një periudhë të mirë për çiftet dhe për takimet. Në punë, nëse jeni duke pritur për konfirmim, është një periudhë premtuese.