Shenja më me fat e horoskopit sipas Paolo Fox

58

BRICJAPI (Parashikimi për nesër)

Dashuria e favorizuar këto ditë. Duhet të përqafoheni dhe të qëndroni me partnerin tuaj, ose të gjeni një, nëse jeni beqar. Shanse të shkëlqyera me Hënën, Venusin, Diellin dhe Merkurin.

Gjithça në favorin tuaj. Në punë jeni paksa poshtë deponive, por mos u dekurajoni. Gjithçka do të rifillojë në javët e ardhshme.